Nowy produkt
861,00 zł brutto
brutto
Uwaga: ostatnie sztuki w magazynie!
Data dostępności:
Sól peklowa (peklująca) – jest mieszanką soli i azotanów potasu z dodatkiem sodu. Produkt ten wykorzystywany jest głównie do peklowania przetworów mięsnych. Jest ona gotowa do użytku, ponieważ proporcje poszczególnych składników zostały odpowiednio dobrane już w procesie jej produkcji.
Sól peklowa (peklująca) – jest mieszanką soli i azotanów potasu z dodatkiem sodu. Produkt ten wykorzystywany jest głównie do peklowania przetworów mięsnych. Jest ona gotowa do użytku, ponieważ proporcje poszczególnych składników zostały odpowiednio dobrane już w procesie jej produkcji.
Sól peklowa, inaczej peklująca to dobrana w odpowiednich proporcjach mieszanka azotanów potasu, soli oraz sodu. Zastosowanie znajduje przede wszystkim w przemyśle spożywczym i stosowana jest do peklowania przetworów sporządzonych z mięsa. Peklosól jest produktem bezpiecznym dla zdrowia (zawartość azotynu sodu wynosi mniej niż 1 proc.). Cechuje się ona wysoką skutecznością jeżeli chodzi o jej właściwości konserwujące.
Produkty podobne
11 produktów w kategorii:
Ta strona używa plików cookies w celu ułatwienia nawigacji jak i dostosowania strony do preferencji użytkownika. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Dowiedz się więcej Zamknij
Bądź na bieżąco